Menü bezár
Keresés bezár
Zselé - Bond Gel Vitamine *
-10%

Zselé - Bond Gel Vitamine *

Készleten
4ml
15ml
1 610Ft
Jelenleg nem rendelhető

BOND GEL VITAMINE+ -Vitaminos, híg tapadást segítő alapzselé

Lehelet vékony, vitaminos, híg és oldható alapzselé. Univerzális alap, mely segíti a tapadást, és gátolja a felválást, miközben vitaminnal táplálja a körmöket! A hagyományos alapoknál vékonyabb és jobban oldódó körömvédő réteg.

Állaga: híg (1-es)
Rugalmasság: Extra rugalmas (1-es)
Oldhatóság: Jól oldható (1-es)

Funkciói:
Lakkzselé alap: Jobban oldódó, vékonyabb réteget képez az eddigi alapoknál, így lakkzselé alá használva, még természetesebb lakkozott hatást biztosít manikűrnél és pedikűrnél is! Kötés után nem kell fixálni. Igény szerint lehet ún. „szárazfixálás” (száraz, tiszta ecsettel a kicsapódó diszperziós réteg eltávolítása)így biztosan elkerülhető a lakkzselé szín megfolyása.

Tápláló körömvédő: Manikűrnél, pedikűrnél vékony körömvédő/erősítő rétegként önmagában is használható, körömlakkozható. Felületén a körömlakk sokkal tartósabb marad. Vitaminnal táplálja a körmöket. Önmagában használva, és reszelés, lakkozás előtt Gel Cleaner-el áttörölve teljes fixálás kell kötés után.
Tapadást segítő alap problémás körmöknél (akár más alap és építő zselék alá).
Rugalmas alapzselék, és speciális rugalmas zselék alá is használható (Csak rugalmas alapanyag alá, mert a hagyományos építő zselék túl merevek, így azok felválnak róla!)

Tipp: Kétféle alapzselé együttes használatával még biztosabb tapadás érhető el a problémás körmöknél. Kötés után nem kell fixálni. Igény szerint lehet ún. „szárazfixálás” (száraz, tiszta ecsettel a kicsapódó diszperziós réteg eltávolítása) a bombabiztos tapadás érdekében

Kötési idő: UV lámpában 2-3 perc / LED lámpában 30-60mp

Kötés utáni állag/fixálás: Kötés után minimális kicsapódó diszperziós réteg keletkezik, ezért nem szükséges a fixáló folyadékkal történő áttörlős teljes fixálás. Igény szerint ún. „szárazfixálás” (száraz, tiszta ecsettel a kicsapódó diszperziós réteg eltávolítása) történhet.

Használat:
- Előkészítés: Bőrtolás, kaparás, körömformázás, bolyhozás: finom buffer-rel a körömfelület előkészítése.
- Tisztítás: A köröm tisztítása, fertőtlenítése, zsírtalanítása, vízelvonás Perfect Prep folyadékkal.
Szükség esetén a még jobb tapadás érdekében Perfect Bond Primer folyékony tapadófilm használható. (20mp száradási idő után a felület ragacsos marad, hogy jól tapadjon)
- Bond Gel Vitamine+ felvitele
- Kötés (kötés után nem szükséges, de igény szerint lehet ún. „szárazfixálás”)
- Lakkzselé szín, vagy egyéb rugalmas zselé felvitele
- Kötés
- Fényzselé

Eltávolítás: bolyhozás után acetonnal oldható

Figyelem: Hőtől, fénytől (ablakon beszűrődő természetes UV fénytől is) távol tartandó. Professzionális felhasználásra. Használat csak előírás szerint.