SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

A rendelés leadását követően e-mail értesítést kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek összesítőjét. 

Ha rendelés összekészítésre került színtén email értesítést küldünk "Rendelését feldolgoztuk" státusszal, ekkor már a rendelés nem módosítható.

A csomag raktárunkból történő elindulásáról e-mail értesítést küldünk " Teljesített rendelés" státusszal. Amennyiben ezt az e-mail értesítést nem kapja meg, vagy a csomag nem érkezik meg a rendelést követő 3 munkanapon belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A munkanapokon délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket általában a következő munkanapra, de legkésőbb 2-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. A raktárról nem elérhető termékek esetében a megrendelőt értesítjük a postázás várható időpontjáról.

KÉZBESÍTÉS

A kiszállítás GLS vagy MPL futárszolgálattal munkanapokon munkaidőben (8-17 között) történik. Kérjük olyan kiszállítási címet adjon meg ahol a futár ebben az időben eléri Önt.

DÍJAZÁS

A kiszállítás bruttó 15.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül MPL futárszolgálattal ingyenes.

A kiszállítás bruttó 25.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül GLS futárszolgálattal ingyenes.

Amennyiben a rendelési érték nem éri el a bruttó 15.000,-Ft-ot, a csomagolási és szállítási költség Magyarország területén belül bankártyás fizetés esetén MPL futárszolgálattal házhoz 1250 Ft,  MPL futárszolgálattal postapontra 990 Ft, GLS futárszolgálattal 1590 Ft utánvétes fizetés esetén a költség további 400 Ft. 

KÜLFÖLDI szállítási cím esetében fizetés előtt csak ki kell választani a megfelelő országot és automatikusan változik a szállítás díja az adott ország szállítási díjának megfelelően.

CSOMAGOLÁS, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A termékenink csomagolásakor újrahasznosított csomagoló anyagokat használunk így előfordulhat, hogy nem mindig a legesztétikusabb dobozban érkeznek meg termékeid. Véleményünk szerint ettől sokkal fontosabb dolog hogy ezzel a lépéssel is csökkentettük a termelt hulladék mennyiségét, ökológiai lábnyomunkat.


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akcióiról!
forgalmazott márkák forgalmazott márkák
Perfect Nails
Profi Nails
Moyra
Celeb Nails
Master Nails
Swarovski
Footlogix
Yodeyma
Lash and Lashes
Niiza
Alveola
Gamma Piú
Itely
Stella
Kosár
Írj nekünk!
Hívj minket!