Menü bezár
Keresés bezár
Pályázat

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

A rendelés leadását követően e-mail értesítést kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek összesítőjét. 

Ha rendelés összekészítésre került színtén email értesítést küldünk "Rendelését feldolgoztuk" státusszal, ekkor már a rendelés nem módosítható.

A csomag raktárunkból történő elindulásáról e-mail értesítést küldünk " Teljesített rendelés" státusszal. Amennyiben ezt az e-mail értesítést nem kapja meg, vagy a csomag nem érkezik meg a rendelést követő 3 munkanapon belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A munkanapokon délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket általában a következő munkanapra, de legkésőbb 2-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. A raktárról nem elérhető termékek esetében a megrendelőt értesítjük a postázás várható időpontjáról.

KÉZBESÍTÉS

A kiszállítás GLS vagy MPL futárszolgálattal munkanapokon munkaidőben (8-17 között) történik. Kérjük olyan kiszállítási címet adjon meg ahol a futár ebben az időben eléri Önt.

DÍJAZÁS

A kiszállítás bruttó 15.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül MPL futárszolgálattal ingyenes.

A kiszállítás bruttó 25.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül GLS futárszolgálattal ingyenes.

Amennyiben a rendelési érték nem éri el a bruttó 15.000,-Ft-ot, a csomagolási és szállítási költség Magyarország területén belül bankártyás fizetés esetén MPL futárszolgálattal házhoz 1250 Ft,  MPL futárszolgálattal postapontra 990 Ft, GLS futárszolgálattal 1590 Ft utánvétes fizetés esetén a költség további 400 Ft. 

KÜLFÖLDI szállítási cím esetében fizetés előtt csak ki kell választani a megfelelő országot és automatikusan változik a szállítás díja az adott ország szállítási díjának megfelelően.

CSOMAGOLÁS, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A termékenink csomagolásakor újrahasznosított csomagoló anyagokat használunk így előfordulhat, hogy nem mindig a legesztétikusabb dobozban érkeznek meg termékeid. Véleményünk szerint ettől sokkal fontosabb dolog hogy ezzel a lépéssel is csökkentettük a termelt hulladék mennyiségét, ökológiai lábnyomunkat.