SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

A rendelés leadását követően e-mail értesítést kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek összesítőjét. 

Ha rendelés összekészítésre került színtén email értesítést küldünk "Rendelését feldolgoztuk" státusszal, ekkor már a rendelés nem módosítható.

A csomag raktárunkból történő elindulásáról e-mail értesítést küldünk " Teljesített rendelés" státusszal. Amennyiben ezt az e-mail értesítést nem kapja meg, vagy a csomag nem érkezik meg a rendelést követő 3 munkanapon belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A munkanapokon délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket általában a következő munkanapra, de legkésőbb 2-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A rendelések kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. A raktárról nem elérhető termékek esetében a megrendelőt értesítjük a postázás várható időpontjáról.

KÉZBESÍTÉS

A kiszállítás GLS futárszolgálattal munkanapokon munkaidőben (8-17 között) történik. Kérjük olyan kiszállítási címet adjon meg ahol a futár ebben az időben eléri Önt.

Csomagszám alapján információ: 06-29-88-67-00 vagy +36-20-890-0660

DÍJAZÁS

A kiszállítás bruttó 12.000,- Ft rendelési érték felett Magyarország területén belül ingyenes.

Amennyiben a rendelési érték nem éri el a bruttó 12.000,-Ft-ot, a csomagolási és szállítási költség Magyarország területén belül bankártyás fizetés esetén 1390 Ft, utánvétes fizetés esetén 1790 Ft. 

KÜLFÖLDI szállítási cím esetében csak ki kell választani a megfelelő országot és automatikusan változik a szállítás díja.

CSOMAGOLÁS, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A termékenink csomagolásakor újrahasznosított csomagoló anyagokat használunk így előfordulhat, hogy nem mindig a legesztétikusabb dobozban érkeznek meg termékeid. Véleményünk szerint ettől sokkal fontosabb dolog hogy ezzel a lépéssel is csökkentettük a termelt hulladék mennyiségét, ökológiai lábnyomunkat.


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akcióiról!
forgalmazott márkák forgalmazott márkák
Perfect Nails
Profi Nails
Moyra
Celeb Nails
Master Nails
Swarovski
Footlogix
Yodeyma
Lash and Lashes
Niiza
Alveola
Gamma Piú
Itely
Stella
Kosár
Írj nekünk!
Hívj minket!