Rólunk

Kézápoló és Műkörömépítő tevékenységünket 2011-ben kezdtük mint Primadonna Körömstúdió Körömszalon. Szalonunkban jelenleg hat kézápoló és műkörömépítő, lábápoló kollegina dolgozik nap mint nap azon, hogy a vendégek szép körmökkel és elégedetten távozzanak szalonunkból. 

Mivel már a kezdetektől fogva fontosnak tartottuk a szakmai fejlődést és legújabb trendek megismerését, ezért folyamatosan képeztük magunkat.

Már 2014-től egyéni és kiscsoportos képzéseket is szerveztünk. A magas színvonalú képzéseinknek és a folyamatos nagy érdeklődésnek köszönhetően hamarosan elkezdtük OKJ tanfolyamok szervezését is.

Az évek alatt felhalmozott nagy szakmai tapasztalat és a legújabb körmös trendek iránti érdeklődés megkívánta, hogy megnyissuk saját üzletünket, melyben válogatott minőségi termékek széles választéka egyszerűen elérhető szalonunk és tanulóink számára is.

Választékunkat folyamatosan bővítjük, így a műkörmös kellékek mellett már kozmetikumok, sportkrémek, műszempillás termékek, illatszerek és fodrászkellék is megtalálhatóak kínálatunkban.

Vásárlóink földrajzi elhelyezkedése különböző, így folyamatos igény mutatkozott az ország több pontjáról valamint külföldönről is termékeink íránt, ezért az egyszerűbb kiszolgálás érdekében 2020-ban létrehoztuk webáruházunkat.

 

Fontos Linkek:

Sugar Nails Shop Facebook Oldala
Sugar Nails Shop Instagram Oldala
Primadonna Körömstúdió Facebook Oldala
Primadonna Körömstúdió Instagram Oldala
Jelenlegi képzéseink
Tanfolyamaink Facebook Oldala
 
 
 

 


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akcióiról!
forgalmazott márkák forgalmazott márkák
Perfect Nails
Profi Nails
Moyra
Celeb Nails
Master Nails
Swarovski
Footlogix
Yodeyma
Lash and Lashes
Niiza
Alveola
Gamma Piú
Itely
Stella
Kosár
Írj nekünk!
Hívj minket!