Menü bezár
Keresés bezár
Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Esszencia Koffeinnel 75ml

Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Esszencia Koffeinnel 75ml

Készleten
3 999Ft
Jelenleg nem rendelhető

Koffein + 26 gondosan válogatott gyógynövénykivonat + növényi protein + niacinamide + panthenol: a haj struktúrájának javításáért. Új, vegán formula!

  • koffein a haj struktúrájának javításáért
  • növényi protein a hajerősítésért
  • niacinamide és panthenol a haj egészségéért

Mért ideális választás a Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Esszencia Koffeinnel?

Számos oka lehet annak, ha a megszokottnál jobban hullik a hajunk. A férfiaknál gyakori például a nemi hormonhoz kötődő vagy öröklődő, úgynevezett androgén hajhullás. Nőknél fiatal korban a policisztás ovárium (PCO) is eredményezheti, de hormonális okokból jelentkezhet a szülést követően, majd idősebb korban a menopauza hatására is kialakulhat. Különböző betegségek tünete is lehet a hajhullás, továbbá gyógyszerek mellékhatásaként is ismert, ám fontos megemlíteni a táplálkozási hiányosságokra visszavezethető, és a stressz okozta hajhullást is. Időnként még az olyan banális tényezők is ronthatják a hajszálak egészségét, mint hogy túl szoros copfba, kontyba kötjük hajunkat.

A Helia-D Regenero Hajhullás Ellenei Regeneráló Esszencia Koffeinnel koncentráltan tartalmazza a szükséges aktív hatóanyagokat, melyek a hajhullás mérsékléséhez, a hajszálak belső megerősítéséhez szükségesek. Összetevői képesek behatolni a fejbőrbe, hogy hatásukat közvetlenül a hajhagymáknál fejtsék ki. A fejbőr egészségét is erősítő Regenero-komplex mellett megtaláljuk benne a hidratáló és hajerősítő növényi proteineket, a hajszálak szerkezetét javító niacinamide-ot és panthenolt. Ezek hatását egészíti ki a készítményben található koffein, ami serkenti a fejbőr mikrokeringését, hajhullás elleni hatását számos kutatás igazolja.

Használatával a hajhullás csökkenthető, a hajvesztés mérsékelhető. Erősíti a hajszálakat, javítja azok tartását, minőségét. A fejbőr állapotára is jó hatással van, segíti normalizálni a haj zsírosodását és az esetleges korpásodás megszüntetését.

 

Mit várhatunk az esszencia kulcsösszetevőitől?

Regenero-komplex

A Regenero gyógynövény komplex a Helia-D által szabadalmaztatott, egyedülálló hatóanyag, mely 26 növény erejét állítja a haj egészségének szolgálatába. Többek között mezei zsúrló, nagycsalán, kamilla, körömvirág, csipkebogyó, édeskömény, diólevél és rozmaring kivonatának alkoholos oldata alkotja az elegyet. Összetevői közt megtalálható gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, valamint a fejbőr vérkeringését fokozó is, együttes hatásuknak köszönhetően a Regenero-komplex igazoltan fokozza a hajszálak növekedését.

Növényi proteinek

Hajszálaink döntő részt keratinból, azaz egy fehérjéből épülnek fel, nem véletlen, hogy a hajápolók esetén is kulcsösszetevőnek számítanak a proteinek. Segítik a hajszálak kondicionálását, a növényekből származó proteinek ráadásul könnyebben beépülnek a hajszálakba, mint az állati eredetűek. A növényi proteinek hozzájárulnak a haj hidratálásához, javítják a károsodott, töredezett hajszálakat anélkül, hogy felhalmozódnának, elnehezítenék azokat.

Koffein

A koffein többféle antioxidánst tartalmaz, melyek stimulálják az egészséges sejtek termelődését, megvédik azokat a szabadgyökök által okozott károktól, azok ugyanis gátolják a hajhagymák működését. Alkalmazása megállíthatja a haj hullását. Aktivizálja az emberi haj növekedését, olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek mélyen behatolnak a hajgyökérbe, és jótékony hatást fejtenek ki a haj növekedésére.

Niacinamide

A bőrápolókból is ismert niacinamide a B3-vitamin vízben oldódó formája, amely javítja a fejbőr vérkeringését, rugalmasságot és egészséges fényt biztosít a hajnak, így létfontosságú szerepet játszik a hosszú és erős haj növekedésében. Segíti a keratinépítést, így javítja a fizikailag és/vagy kémiailag sérült haj szerkezetét. A fejbőr számára is hasznos összetevő, ugyanis segíti a száraz vagy sérült fejbőr regenerálódását.

Panthenol

A panthenol, más néven B5 provitamin, a hajszálak belsejébe beépülve erősíti azokat és megőrzi a hajhagymák egészségét, így túlmutat a tüneti kezelésen. Vízmegkötő képességének köszönhetően a hajszálak erősebbek, rugalmasabbak lesznek, azáltal pedig, hogy egyenletessé teszi a hajszálak szerkezetét, megkönnyíti a fésülhetőséget, szép megjelenést és ragyogást biztosít.

 

Hogyan használjam az esszenciát?

A regeneráló esszencia napi rendszerességgel használható, száraz és nedves fejbőrön egyaránt. Alkalmazhatjuk a hajmosást követően, és attól függetlenül is, a hajmosások közti napokon. A hajat nem zsírosítja, használata mellett napi hajápolási szokásainkon nem szükséges változtatni. Az esszencia nem kiöblítendő. Szórófejét úgy alakítottuk ki, hogy a készítményt könnyen, egyenletesen eloszlathassunk a hajas fejbőrön. Annak érdekében, hogy a hajápolás minden eleme a hajhullás mérséklését szolgálja, ajánljuk mellé a Helia-D Regeneno Hajerősítő Sampon Koffeinnel és a Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam alkalmazását.