Menü bezár
Keresés bezár
Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Esszencia 75ml

Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Esszencia 75ml

Készleten
3 499Ft
Jelenleg nem rendelhető

26 gondosan válogatott gyógynövénykivonat + növényi protein + niacinamide + panthenol: a haj struktúrájának javításáért. Új, vegán formula!

  • 26 gyógynövénykivonat + növényi protein
  • Niacinamide + panthenol a hajszálaknak
  • Vegán formula, hajhullás elleni hatás

Mért ideális választás a Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Esszencia?

Számos oka lehet annak, ha a megszokottnál jobban hullik a hajunk. A férfiaknál gyakori például a nemi hormonhoz kötődő vagy öröklődő, úgynevezett androgén hajhullás. Nőknél fiatal korban a policisztás ovárium (PCO) is eredményezheti, de hormonális okokból jelentkezhet a szülést követően, majd idősebb korban a menopauza hatására is kialakulhat. Különböző betegségek tünete is lehet a hajhullás, továbbá gyógyszerek mellékhatásaként is ismert, ám fontos megemlíteni a táplálkozási hiányosságokra visszavezethető, és a stressz okozta hajhullást is. Időnként még az olyan banális tényezők is ronthatják a hajszálak egészségét, mint hogy túl szoros copfba, kontyba kötjük hajunkat.

Helia-D Regenero Hajhullás Ellenei Regeneráló Esszenciánk koncentráltan tartalmazza a szükséges hatóanyagokat, melyek a hajhullás mérsékléséhez, a hajszálak belső megerősítéséhez szükséges. Összetevői képesek behatolni a fejbőrbe, hogy hatásukat közvetlenül a hajhagymáknál fejtsék ki. A fejbőr egészségét is erősítő Regenero-komplex mellett megtaláljuk benne a hidratáló és hajerősítő növényi proteineket, a hajszálak szerkezetét javító niacinamide-ot és panthenolt.

Használatával a hajhullás csökkenthető, a hajvesztés mérsékelhető. Erősíti a hajszálakat, javítja azok tartását, minőségét. A fejbőr állapotára is jó hatással van, segíti normalizálni a haj zsírosodását és az esetleges korpásodás megszüntetését.

 

Mit várhatunk az esszencia kulcsösszetevőitől?

Regenero-komplex

A Regenero gyógynövény komplex a Helia-D által szabadalmaztatott, egyedülálló hatóanyag, mely 26 növény erejét állítja a haj egészségének szolgálatába. Többek között mezei zsúrló, nagycsalán, kamilla, körömvirág, csipkebogyó, édeskömény, diólevél és rozmaring kivonatának alkoholos oldata alkotja az elegyet. Összetevői közt megtalálható gyulladás- és irritációcsökkentő hatású, valamint a fejbőr vérkeringését fokozó is, együttes hatásuknak köszönhetően a Regenero-komplex igazoltan fokozza a hajszálak növekedését.

Növényi proteinek

Hajszálaink döntő részt keratinból, azaz egy fehérjéből épülnek fel, nem véletlen, hogy a hajápolók esetén is kulcsösszetevőnek számítanak a proteinek. Segítik a hajszálak kondicionálását, a növényekből származó proteinek ráadásul könnyebben beépülnek a hajszálakba, mint az állati eredetűek. A növényi proteinek hozzájárulnak a haj hidratálásához, javítják a károsodott, töredezett hajszálakat anélkül, hogy felhalmozódnának, elnehezítenék azokat.

Niacinamide

A bőrápolókból is ismert niacinamide a B3-vitamin vízben oldódó formája, amely javítja a fejbőr vérkeringését, rugalmasságot és egészséges fényt biztosít a hajnak, így létfontosságú szerepet játszik a hosszú és erős haj növekedésében. Segíti a keratinépítést, így javítja a fizikailag és/vagy kémiailag sérült haj szerkezetét. A fejbőr számára is hasznos összetevő, ugyanis segíti a száraz vagy sérült fejbőr regenerálódását.

Panthenol

A panthenol, más néven B5 provitamin, a hajszálak belsejébe beépülve erősíti azokat és megőrzi a hajhagymák egészségét, így túlmutat a tüneti kezelésen. Vízmegkötő képességének köszönhetően a hajszálak erősebbek, rugalmasabbak lesznek, azáltal pedig, hogy egyenletessé teszi a hajszálak szerkezetét, megkönnyíti a fésülhetőséget, szép megjelenést és ragyogást biztosít.

 

Hogyan használjam az esszenciát?

A regeneráló esszencia napi rendszerességgel használható, száraz és nedves fejbőrön egyaránt. Alkalmazhatjuk a hajmosást követően, és attól függetlenül is, a hajmosások közti napokon. Az esszencia nem kiöblítendő. Szórófejét úgy alakítottuk ki, hogy a készítményt könnyen, egyenletesen eloszlathassunk a hajas fejbőrön. Használata mellé ajánljuk a Helia-D Regeneno Hajerősítő Sampont normál hajra és a Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsamot, melyekkel együtt teljeskörűen ápolhatjuk hajunkat.