Menü bezár
Keresés bezár
Helia-D Narancsbőr Elleni Karcsúsító Gél 200ml

Helia-D Narancsbőr Elleni Karcsúsító Gél 200ml

Készleten
2 699Ft
Jelenleg nem rendelhető

Megújult külsőben a jól ismert hatékonyság! A megújult csomagolású Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító gél segít a narancsbőr látható jeleinek csökkentésében a problémás bőrfelületeken.

  • Intenzív vérbőségfokozó hatás
  • Javítja a kötőszövetek vérellátását
  • Segít megszabadulni a méreganyagoktól

Mikor ideális választás a Helia-D Narancsbőr Elleni Karcsúsító Gél?

A cellulit, vagy narancsbőr, a bőrfelszín alatti zsírrétegek egyenetlensége, melynek életmódbeli és genetikai okai egyaránt lehetnek. Narancsbőr Elleni Karcsúsító Gélünk olyan komplex növényi hatóanyag kombinációt tartalmaz, mely jótékony hatással van az érfalakra, stimulálja a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, ezáltal segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől.

Tartalmaz paprikaolajat és fahéjolajat, melyeknek köszönhetően intenzív vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti, így csökkenti a narancsbőr látható jeleit a problémás bőrfelületeken. A narancsbőr elleni kezelés hatékonyságát növelhetjük kisebb-nagyobb életmódbeli változtatásokkal is.

Mit várhatunk a karcsúsító gél összetevőitől?

Paprikaolaj

A cayenne paprika kivonata (Capsicum Frutescens Fruit Extract), melynek fő komponense a vérkeringést serkentő kapszaicin. Ennek köszönhetően a cellulit elleni készítmények gyakori összetevője, segítheti a narancsbőr látható jeleinek csökkenését. A kivonat átmeneti bőrpirosságot okozhat, mely 10-15 percet követően megszűnik, ám érzékeny bőr esetén először csak kis felületen érdemes kipróbálni a vele készült kozmetikumokat, hogy lássuk, miként reagál rá a bőr.


Fahéjolaj

A fahéjolaj (Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Leaf Oil) egy vérkeringést serkentő összetevő, ami segíthet megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, csökkenteni a narancsbőr láthatóságát, mértékét. Ezen felül fertőtlenítő, gombásodásgátló hatása is ismert az összetevőnek. Mivel a fahéjolaj allergizáló hatású, a vele készült kozmetikumokat az első használat előtt javasolt kis bőrfelületen kipróbálni.


Rozmaring kivonat

A rozmaring kivonat (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract) a növény leveléből származó összetevő, mely tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatású. Külsőleg használva gyulladáscsökkentő hatással bír.

 

A karcsúsító gél használatával kapcsolatos javaslatok

A karcsúsító gélt javasolt rendszeresen alkalmazni az érintett bőrfelületeken, igény esetén reggel és este is használható. Minden alkalommal körkörös, masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk el a krémet, ez segíti a készítmény hatásosságát. A hason, a combokon és a fenéken egyaránt használható a gél. Száraz bőr esetén használjunk mellé normál testápolót, ehhez a Helia-D Classic Bőrfeszesítő Testápolót ajánljuk: ezeket felváltva is alkalmazhatjuk, egyiket reggel, másikat este.

Mivel a paprikaolaj és a fahéjolaj allergizáló hatású, a karcsúsító gél első használata előtt javasolt bőrpróbát végezni.

A készítmény a bőrfelületen átmeneti, enyhe bőrpirosságot okozhat, ez 10-15 perc elteltével elmúlik.