Menü bezár
Keresés bezár
Helia-D Botaniq Concept Micellás Arctisztító Víz Szőlőkivonattal 400ml

Helia-D Botaniq Concept Micellás Arctisztító Víz Szőlőkivonattal 400ml

Készleten
1 999Ft
Jelenleg nem rendelhető

Micellás arctisztító víz szőlőkivonattal Érzékeny bőrre.

  • érzékeny bőrre alkalmas
  • vegán összetétel
  • szőlőkivonat hidratáló hatással

Vegán összetétel!

Mért ideális választás a Helia-D Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz Szőlőkivonattal?

Bármit is csinálunk napközben, estére arcbőrünk piszkos lesz. A szennyeződéseket, az izzadtságot, az összegyűlt zsírt szükséges róla lemosni, és ugyanígy a fényvédő, a smink eltávolításáról is gondoskodnunk kell. Máskülönben pórusaink eltömődhetnek, elszaporodhatnak a pattanások, a nem megfelelően megtisztított bőr védekezőképessége gyengül és a krémek hatóanyagai is kevésbé tudnak hasznosulni.

A micellás vizek a mindennapos arctisztításban nagy segítségünkre lehetnek, apró tisztító részecskéi ugyanis képesek leoldani a bőrről az olajos szennyeződéseket, mi több, azokat magukhoz vonzzák, és úgynevezett micellákba zárják. Előnyük, hogy a szappanokhoz, erős, habzó arctisztítókhoz képest kifejezetten gyengéden teszik mindezt, nem károsítják a bőrbarriert, mégis hatékonyak hozzá, hogy a sminkkel is megbirkózzanak.

A Helia-D Botanic Concept Micellás Arctisztító Víz is ilyen gyengéd tisztító összetevőt, a Poloxamer 184-et tartalmazza, továbbá mentes a bőrszárító hatású alkoholoktól és a mesterséges illatanyagoktól is. A benne található szőlőkivonat maga a szőlő gyümölcs kivonata, mely antioxidáns hatású komponens, aminek bőrnyugtató, hidratáló, ápoló hatása is van.

 

Hogyan használjam a micellás vizet?

A micellás vizet napközben is használhatjuk, ha úgy érezzük, egy kis gyors felfrissítésre, arctisztításra van szükségünk. Elég ehhez egy vattakorongra csepegtetni és áttörölni vele bőrünket, majd utána javasolt leöblíteni is arcunkat.

Az esti arcápolási rutin részeként a double cleansing, vagyis dupla arctisztítás első lépéseként használjuk. Ez annyit tesz, hogy a napközben felgyűlt szennyeződések, a fényvédő és sminkmaradványok megfelelő eltávolításához érdemes először a micellás vízzel áttörölni az arcbőrt, majd egy gyengéd arclemosóval megmosni. Ezt követően arcápolási rutinunkat folytathatjuk megszokott szérumjainkkal, arckrémünkkel.